Seuraava peruskurssi

 

WFC Warriors järjestää Scandinavian Defendon peruskursseja kahdesti vuodessa: alkutalvesta ja alkusyksystä.

Seuraa meitä Facebookissa, niin tiedät ensimmäisenä milloin seuraava peruskurssi alkaa!

Peruskurssi järjestetään intensiivialoituksena viitenä peräkkäisenä sunnuntaina. Yhden harjoituksen kesto on 2h. Viiden sunnuntaiharjoituksen jälkeen kurssi jatkuu maanantaisin ja keskiviikkoisin klo. 20.00-21.30

Paikka: WFC Tampella, Kihlmaninraitti 1 E
Hinta: 139e/3kk (sisältää kaikkien lajien peruskurssit sekä WFC Tampellan kuntosalin käytön)

Itsepuolustuskurssin aikana opit mm:
– suojautumaan iskuilta perustorjunnoilla
– puolustautumaan yleisimpiä hyökkäyksiä vastaan edestä, takaa ja sivuilta
– kaatumaan ja nousemaan ylös turvallisesti
– lisäksi opit itsepuolustuksen taktiikkaa ja periksiantamattomuutta sekä kuin sivutuotteena kunto kasvaa ja keho vahvistuu.

Scandinavian Defendo on helposti opittava realistinen itsepuolustus- ja voimankäyttöjärjestelmä, joka keskittyy vastaamaan niihin väkivallan uhkatilanteisiin, joita saatamme kohdata nykyaikaisessa yhteiskunnassa. Järjestelmä tarjoaa harjoittelijalle ammattimaisen harjoittelun haastavissa ja turvallisissa olosuhteissa. Harjoittelu on monipuolista ja kohottaa fyysistä kuntoa, lisää harrastajan itseluottamusta ja antaa tietoa, kuinka selviydytään erilaisista tilanteista, joita saattaa kohdata niin työssään kuin vapaa-ajallakin.

Peruskurssilla harjoittelemme mm. lyöntejä, potkuja, otteista irrottautumisia ja maassa kamppailua itsepuolustuksen näkökulmasta. Sinun ei tarvitse olla hyvässä fyysisessä kunnossa tai omata aiempaa kokemusta itsepuolustus- tai kamppailulajeista. Kurssi soveltuu kaikenikäisille miehille ja naisille, mutta sinun tulee olla vähintään 16-vuotias aloittaaksesi. Mukaasi tarvitset alussa vain sisäliikuntavarusteet ja juomapullon.

Kurssin jälkeen voit halutessasi suorittaa tasokokeen ja jatkaa harjoittelua WFC:n hinnaston mukaisesti: http://www.wfcwarriors.fi/aikataulu-ja-hinnasto.html

Lisätiedot:
www.defendotampere.fi
www.wfcwarriors.fi
www.defendo.org
www.facebook.com/defendotampere
www.instagram.com/defendotampere

 

Kysyttävää?
Facebookissa viestillä
jarkko.defendo [ät] gmail.com
040 5089 600 Jarkko